Kvällsmat

Nu har jag gjort mina läxor och städat hos Maja! :) Och snart ska jag äta kvällsmat. Mums! ;) Är faktiskt rät hungrig... Men i alla fall nu måste jag gå och äta för nu är maten klar! :)

Maja...♥

Jag ska snart gå till älskade Maja ♥ och städa hos henne, sen blir det nog lite läxor. :) Imorgon blir det friidrotts träning! :) Jag har inte så mycket att berätta om mer... Men en sak som jag sagt flera gånger är ju att jag vill att det ska bli vår och sommar! Orkar inte mer kyla...! ;)

Läxorna väntar!

Hej! :) Denna dagen har varit rätt bra faktiskt. ;) För just nu har jag ont i huvudet och sen typ halka jag på grus på asfalten och gjorde ett fint hål i mina favorit byxor...! ;) Lite klantigt av mig men, men... I alla fall har jag haft en av mina bästa hemma hos mig idag och det var ju roligt! :) ♥ Men nu måste jag jobba på engelskan, matten, lite franska och antagligen lite No... :/ Men nu måste jag gå för att jag måste hinna med allt arbete! :O Så vi ses imorgon då! ;)

Engelska och Franska

Detta blir ett litet snabbt inlägg! ;) Jag ska snart börja med att göra min Engelska och sen blir det friidrotts träning. :) Längtar nästan redan till helgen...! :O Åter till min läxa. Jag ska bara träna och träna på den så att jag kan den sen på onsdag! ;) Vi fick denna läxan precis före Sportlovet och även Franskan...
Bild: Google

Sportlov...

Sista dagen på Sportlovet... :( En sak som kommer bli roligt är ju att träffa mina kompisar i skolan men att ha läxor, press... Aja, vi ses imorgon! :)

Gästbloggning av Mika

Hej här är jag Mika!

Jag är en utav Madelens "bästa" :)
Nu sitter jag jämte den snälla och bästa Madelen! vi gjorde varsin super god och läcker semla tillsammans <3
Madelen håller på med att göra typ 10 sittupp för att hon misslyckades med ett försök av att rulla en kula i ett vin glas och samtidigt gå:) svårt!!!:P

ha det super duper goddyit!!! <3
Det här var en gästbloggning av bästa och snällaste Mika! ♥

Min fina dag...♥

Denna dagen började med att träna vid 11.00 och sen åt jag lite sen lunch vid 14.00. Och sen kom Mika! ♥ :) Och vi åt en hemgjord semla och den var riktigt god. Mums! ;) Idag har det annars varit väldigt fint väder och det kändes som vår! :O Jag längtar till våren och sommaren... Annars har min dag varit väldigt rolig, kanske lite svåra saker på friidrotten men annars toppen! :P


Snart...

...träning! :) Kommer mer uppdatering framåt dagen. :)

Laserdome...

Åh, förlåt för dålig uppdatering... Men idag har jag gjort något riktigt roligt! :D Jag har spelat (eller vad säger man?) Laserdome! :O sjukt roligt, haha! Det var första gången för mig och det var riktigt roligt tycker jag! :) Jag måste göra om det... Jag rekommenderar Laserdome för det var så himla roligt! ♥ Synd att man bara fick spela 20 minuter för 1 spel... Fast jag spelade 2 gånger för 1 gång blir ju tråkigt! :P
Men i alla fall blir det friidrotts träning imorgon. Och förresten har jag ingen dans denna veckan... :( Men det är ändå rätt skönt att ha ett lite uppehåll... Men nu ska jag gå och inte sitta vid datorn längre, så vi ses kanske ikväll eller imorgon.
Bild:Google

Årets första semla!

Längtar till på fredag och till helgen! :) Men framför allt inte till skolan... :( Så klart är det roligt att träffa alla kompisar! Det är ju det allra roligaste i skolan, tycker jag. :)
Men imorgon blir det friidrott och planera lite andra roliga saker, troligtvis. ;) Kommer bli roligt! :) Men idag var det ju inte precis någon fantastiskt rolig dag för jag var nästan tvungen att göra lite lite läxor men nu är det flesta av läxorna gjorda så nu behöver jag inte tänka på det utan på allt det andra som är roligt! :D Och som sagt åt jag en god semla! :) Äntligen, årets första semla och den blir ju garanterat inte den sista! ;) Hehe... Jag vet inte vilket som är godast... Hemma gjorda eller semlor som kommer från ett konditori...
Och kolla vilka ur gulliga semlor som jag hittade på google! ♥
Bild: Google
Lite för lite florsocker, men annars var de ju jätte söta! :)

Mumsigt... ;)

Hej! :) Har inte tänkt göra något speciellt idag men jag ska i alla fall äta en semla, mums! :) Det var väldigt längesen jag åt en semla men idag blir det nog en. ;) Men jag har lite saker att göra innan fika så vi ses väl senare? :)
Bild: Google


Semla

Förlåt för dålig uppdatering dom här två dagarna tror jag att det blir men nu är jag här igen! ;) Nu hade jag tänkt att vara lite på datorn och sen ringa mina vänner och kanske läsa lite. :) Idag har det varit väldigt fint väder! :) Jag hoppas att all kyla snart går över och att det blir vår i stället! :) Vad tycker ni? Ska det bli varmare eller ska det fortsätta att snöa och vara kallt? Själv tycker jag inte om vintern utom julafton och nyår, hehe! ;)
Aja, nu ska jag fortsätta! :) Och imorgon ska jag nog göra en semla! :) Mums!
Bild: Google

Söndag

Nu är det söndag och jag orkar inte göra något speciellt. Men i alla fall så ska jag till farmor och farfar någon gång under dagen. :) Jag har just precis läst i Eclipse! :) Dom böckerna är så bra!
Men nu, ska jag lyssna lite på musik och se lite på bloggar bland annat. Så vi ses kanske under dagen! :)

Musiklistan?

Idag har jag i stort sett bara tränat... Det började med friidrott vid ungefär 11:00 och sen kom jag hem vid 14:00 och sen åkte jag till dansen 15:15. Och sen när jag kom hem var jag helt slut! :O Men nu har jag ätit och har världens kanske godaste godis...? Vilket är ditt?
Men nu har jag lovat att visa min musiklista, så nu kommer den! ;)
Psst! Klicka på ett hjärta för att komma till någon av låtarna!
Veronica Maggio
One direction
Loreen
Detta är min lilla musiklista! :) De 3 bästa låtarna enligt mig...
Bild: Google

Popcorn & saltade jordnötter

Idag har jag haft dans! ♥ himla roligt!! :) Men jag har även varit med en utav mina bästa. ♥ Det var också himla roligt!! :) Och ja, imorgon kommer musiklistan! :) Kommer bli roligt och se hur den blir... ;) Snart ska jag äta kvällsmat och se på TV. :) Sen blir det nog popcorn och saltade jordnötter. Mums! :)

Jag svarar...

Jag fick en fråga utav isabeell.devote.se om vad jag har för mål med att blogga. (denna fråga var kvar från mitt super-inlägg) Och nu kommer mitt svar:
Hej!
Min syster har ju en blogg och i somras blev jag sugen på att skaffa blogg. (eller vad man ska säga) Då började jag med att blogga på majaochjag.blogg.se och jag tyckte det var roligt men tröttande i höstas, haha! ;) Men sen ändrade jag mig och skaffade mig en annan blogg, den här bloggen. Och jag tycker det är jätteroligt att blogga men ibland är det inte alls roligt. Men jag tycker det är roligt att det är några som följer denna bloggen! :) Men ja, man har ju något mer att göra på dagarna. :)
Detta var mitt svar om vad jag har för mål med blogga. :)

Miranda nalle...♥

Hej! :) När jag kom hem blev jag uttråkad! :( Man får ju inget gjort! :O Jag har försökt att jobba men det går liksom inte så bra...
Men i alla fall så hoppas jag att alla fick en härlig Alla hjärtans dag igår! ♥
En liten försenad hälsning från mig! :)
Bild: Google
Nu jag har bestämt mig för att göra min musiklista i helgen så håll ögonen öppna! ;) Min lista har ändrats lite grann... Men i alla fall längtar jag till helgen! :) Allt roligt händer ju då...♥
Men nu ska jag försöka med att göra mina läxor. Jag tror att det inte kommer att gå så mycket bättre än innan men man får väl hoppas! ;) Men sen klockan 19.00 kommer jag gå till älskade Maja!! ♥ Då kommer jag att garanterat att bli på piggare humör. :)

Nu.

Nu. Har jag ätit klart och ser på "Familjen annorlunda". :) Idag åkte 6-9 till ett ställe för att bland annat åka längdskidor! :) Haha, det gick kanske inte så bra men det var rätt roligt ändå. ;)
Nu. Ska jag äta lite lite paj till efterrätt! Mums! :) Jag kom på att jag måste snart göra en musiklista! :) Jag tror att min lista har ändrats lite grann... Jag skulle tänka mig att det blir i helgen, jag får se när jag har tid! :)

Bridesmaids

Hej! :) För cirka 1 timme sedan kom jag hem. :) Jag var med några av världens bästa vänner! ♥ Vi såg lite på en film lite och sen en film som heter Bridesmaids! :) Åh på vissa ställen var den rolig... ;)
Annars idag ska jag göra lite läxor... :( Men jag ska även vara hos älskade Maja! ♥ Jaja, vi ses! :)


Ear cuff

Snart börjar dansen! :D Längtar!! ♥ Kommer bli roligt. :) Annars så händer något riktigt roligt imorgon! :) Men jag säger inte vad... Jag ska berätta men inte nu... Har haft 2 nationella prov i skolan. :( Inte så roligt men vi fick i alla fall sluta mycket tidigare än vanligt så det var lite mer roligt! ;)
Annars så har jag haft mitt fina ear cuff idag! :) Det gör lite ont i örat men det är så fint så det gör ingenting. ;) Men nu måste jag gå till älskade Maja innan dansen! ♥

Franska...

Jag ska snart åka till träningen och det kommer bli roligt. :) Har bland annat tränat på franska glosor. :) Längtar till imorgon och på lördag för då kommer några roliga saker att hända! :) Men ett litet minus är ett Nationella prov i svenska blir imorgon. :(
I alla fall så ska jag fortsätta nu snart med franskan, så vi ses imorgon! :)

Eclipse

Nu sitter jag här vid datorn och ska snart fixa alla läxor och sen vara med älskade Maja! ♥ Längtar till dansen på fredag och lördag! :) Det var ju himla roligt förra gången! :)
Igår började jag på Eclipse! :D Hoppas denna är lika bra som de andra. :) Jag har inte kommit så långt på den... Men i alla fall så ska jag börja med läxorna nu, så vi ses imorgon! :)

Skridskoåkning

Hej! :) Sitter här med min vän och gör läxor. :) För bara någon minut sedan så gjorde jag franska. Nu ska jag göra svenskan och sen blir det nog matte... :/ Men jaja! :)
I skolan åkte vi skridskor och det var mycket roligare jag trodde att det skulle vara. :) Det var såhär i en vattenhåla eller något tror jag. ;) Aja, måste gå nu! :)

Heej :)

Heej :) Nu är jag hemma från träningen! :) Ska nog stretcha nu eller ska jag ringa en utav mina bästa och prata med henne. :) Jag har snart läst ut New moon och ska snart börja på Eclipse tror jag! :)
Hejdå! :)

Mitt egna super-inlägg!

Hej, nu kommer mitt super-inlägg!
1. ElinGb.blogg.se - Dans?
Jag går på jazz-dans 3 timmar i veckan och går hos 2 olika danslärare. Jag har dansat sen jag var ca 4 år gammal. Jag älskar att dansa! :)
2. ElinGb.blogg.se - Friidrott?
Jag går på friidrott 2 gånger i veckan men kan hända att jag tränar 3 gånger ibland. Jag har rätt många tränare. Jag tycker om friidrott för att det finns många olika saker man kan göra och att man kan utmana sig själv. Jag tävlar mest korta distanser, spjut, diskus och längdhopp.
3. Purpletilda.blogg.se - Vad vill du bli när du blir "stor".
Jag vet faktiskt inte... :/
4. Purpletilda.blogg.se - Hur tror du din framtid kommer se ut?
Det är en väldigt stor fråga men jag kan tänka mig att jag går kvar på både dansen och friidrotten...
5. Isabeell.devote.se - Din fritid?
Jag går ju på dans och friidrott och så har jag ju älskade Maja! ♥ Jag tycker ju väldigt mycket om att läsa och det gör jag varje dag. Just nu läser jag New moon. Den är riktigt bra! :) Och sen kompisar! Det är rätt svårt att hitta tider för man har ju alla läxor och sen alla fritidsintressen... Jag tycker även om musik! :)
Klicka på adresserna för att komma till någon av bloggarna! :)
Jag hoppas att alla får en fortsatt trevlig lördags kväll! :)

Snart blir det dans! ♥ Längtar! Just nu väntar jag på att någon ska hämta mig och köra mig till danssalen. :) Lite spänd men det kommer säkert bli roligt! :) Nu blir det 3 timmars dans i veckan istället för 2 timmar och 15 minuter. Det blir mycket roligare! :) Annars hade jag tänkt att mitt super-inlägg kommer upp ikväll! Så nu äntligen! :)
Vi ses senare! :)

Hemmaa!

Nu är jag hemmaa! Det var skitroligt på dansen, haha! :) Älskar min grupp...♥ Och världens bästa låt att dansa till. :) Snart blir det till att äta kvällsmat och sen titta på TV med chips och dipp. Mums! :) Det blir:
Bilder: Google
Mums! ♥
Ha en sköön fredags kväll, så ses vi kanske senare eller imorgon! :)

Dans ♥ Maja

Hej, snart ska jag till dansen! :) Äntligen!! ♥ Men innan det ska jag gå till älskade Maja...♥ Jag ska städa hos henne och ha henne lite i mitt knä. :) Men måste gå nu, så jag hinner vara med älskade Maja! ♥ Ha det bra, och mitt super-inlägg kommer imorgon eller ikväll!! Om jag hinner ikväll, då. :)

Hej! :)

Hej, jag sak snart börja med allt arbete och idag blir det Alex Dogboy och franska tror jag. Sen ska jag vid 18.00/19.00 gå till älskade Maja. ♥ Jag ska städa hos henne och vara med henne lite. ♥
Men jag ska kanske lägga till att jag har fått en ny kommentar om mitt "super-inlägg". Roligt!! :) Kommer bli roligt att göra det! :) Jag hade tänkt mig skriva det i helgen. :)
Men nu måste jag börja!
Vi ses! :)

RSS 2.0