Fredag med Mika ♥

Denna dagen har varit väldigt bra! :) Men jag har haft lite ont i huvudet så det var lite lite jobbigt men det var inte så farligt men annars har jag haft det super bra med Mika! ♥ Vi hittade på olika roliga saker. :)  Vi försökte också med våra "munkar" eller vad man ska kalla de. Hår donut kan man nog också kalla dom. :) Det är rätt svårt att fixa det så att det ska se fint ut. :) Men jag tyckte det blev väldigt fint. Vi fick också lite hjälp av Mikas syster, tack! :)
Bild: Google
Jag har den bruna men jag skulle nog kunna ha den ljusa för jag har rätt ljust hår. Men den var så stor och den bruna var lite mindre. :)

Söta Maja ♥

Idag har jag haft Nationella-prov i matte. Alltså den sista delen, tror jag. Nu ska jag göra lite matte och kanske lite franska. Åh, idag har det varit väldigt blåsigt men nu vet jag inte, det ser ut som om det är helt vindstilla... :O Konstigt, men jag tror att det blåser lite ändå... :(
Här kommer en bild på världens sötaste Maja! ♥

Bild: Elin - elingb.blogg.se


2 bilder

Hejsan allihop! :) Jag har inte så mycket att berätta... :( Men jag ska nu vara lite på datorn. Men jag kommer garanterat skriva mycket mer imorgon! :)
Bild: Elin - elingb.blogg.se

Söta Maja...♥

Idag är det ett så fint väder! ♥ Det är varmt och soligt. :) Jag ska snart gå ut med Maja i det fina vädret. Och sen vara lite med henne och sen städa hos henne. ♥ Söta Maja...♥ Men nu måste jag gå, ha det bra! :)

Snart ska jag fika

Nu har jag varit hemma ett tag, ungefär 30 min. :) Och just nu väntar jag på pappa. Vart är han!? Men i alla fall gick min lilla snabbplanering toppen! ;) Nja kanske inte, vi slutade lite tidigare än planerat men jag tyckte det gick bra ändå. :) Men nu ska jag sätta igång med fikat men jag vet inte riktigt vad jag ska fika. Om pappa har handlat blir det lätt... :)
Bild: Google
Jag vet jag har visat den innan men jag tycker så mycket om den, den är så fin. :)

Snabbpalnering

Nu sitter jag vid matbordet och lyssnar lite på radio och har nästan precis blivit klar med planeringen om en lektion tillsammans med en annan. Jag kom på att vi kanske ska ha det imorgon och då var det ju bara att börja planera. :/ Det är så svårt att veta tiderna på alla grejerna man ska ha gjort på ca 60 minuter. Tänk om man har räknat fel med tiderna? Det blev alltså en snabbplanering. :/
Men aja snart börjar väl Ponnyakuten? :) Är det någon som ska se? Jag ska nog inte se det för jag ska nog vara ute med Maja. Det är ju fortfarande ljust ute...! :D

Rolig lördag ♥

Idag blir det dans! ♥ Kommer bli väldigt roligt! :) Och sen efter dansen blir det kanske med att vara med Maja. ♥ Eller så gör jag det nu, jag vet inte... Jag har inte så mycket jag har för mig just nu men ska nog testa de nya kläderna jag har köpt idag. :) De är köpta från kappahl och jc och sen köpte jag en hår donut ur och penn. Och sen har jag köpt lite godis till ikväll. 

Litet snabbt inlägg innan dansen

Hej! :) Snart är det dans, och det kommer bli så himla roligt! ♥ Men kommer att sakna min Mika... :'( Just nu lyssnar jag på Drive by med Train. Och innan låten har tagit slut ska jag ha skrivit detta inlägget. ;) Men aja mer bloggning imorgon! :)

Smoothie

Hej! Idag slutade min klass 1 timme tidigare! :) Så himla sköönt! :) Nu sitter jag med datorn och lyssnar på musik och ska snart efter detta inlägget titta lite på bloglovin. :) Jag tror att jag kanske ska måla mina naglar idag eftersom jag fortfarande inte har några läxor. Men jag ska vara med Maja nu när jag har så himla mycket tid! ♥ Och till fika ska jag nog göra en smoothie. Mums! :) En mango tror jag eller så blir det hallon och blåbär (tror jag finns också).
Bild: Google

Skön dag

Hej igen! :) Denna dagen har varit väldigt skön med tanke på att jag har varit i stort sätt helt ledig från skolarbete efter skolan. :) Jag hade bara franskan jag skulle börja med. Annars har jag varit ute med Maja, städat hos henne och varit med henne. ♥ Sen diska jag upp lite efter fikat och nu sitter jag här. Jag har kollat in några bloggar på bloglovin. :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag hittar väl på någonting. Eller så har jag glömt något som måste göras...! ;)

Underbart väder!

Det är så fint väder ute, äntligen. ;) Förutom att jag ska vara ute med Maja idag ska jag träna lite på franskan. Och jag behöver inte ha så jätte bråttom för det är den ända läxa jag har idag, såå sköönt!! :) Men, nu ska jag börja. Ha det så bra! ♥

Utomhussäsongen!

Hej! :) Snart ska jag börja med No och sen lite franska tror jag. Och vet ni vad jag har gjort idag? Jag har gjort 2 Na-prov i matte. Så nu har vi, 6:or bara 1 till tror jag i matten. Och idag var 6-9 i en ishall och åkte skridskor och det var sista gången idag och det var riktigt roligt tycker jag att åka idag. :)
Jag längtar till utomhussäsongen i friidrott börjar! :) Det känns som en evighet sedan jag hoppade längd. Men egentligen är det inte det, men jag vill ändå. Men nu ska jag börja med läxorna så att jag inte behöver stressa. ;)

Efter träningen

Nu sitter jag framför tv:n med datorn i knät och ser på Halv åtta hos mig. Och snart blir maten klar och det blir Kycklingwok! Mums! ;) Och ja, nu börjar Familjen annorlunda. Och förresten har jag börjat på Genom dina ögon av Stephenie Meyer, det kommer bli spännande! :) Nu är maten klar! :)

Min måndag

Hej! :) Denna dagen var helt okej tycker jag men just nu har jag lite ont i mitt huvud. :( Usch! Och jag ska ha träning...! Hoppas, hoppas, hoppas att det går över snart så jag kan vara med på träningen! :O Men annars så började dagen med klasstid och sen bild. Dagen fortsatte med franska, idrott, lunch, No och So. :)

Sunday

Hej! :) Min dag kommer att se ut såhär:
Jag kommer att göra mina läxor: No, matte och franskan (+svenska). Det kommer jag göra efter att jag har tittat på en utav mina favoritbloggar linafoto.blogg.se! :) Sen blir nästan bara arbete... Sen när jag har gjort läxorna kommer jag att ta det lugnt och vara med Maja. ♥ Och läsa såklart! ;)
Jag tycker att det kommer bli så spännande att läsa Genom dina ögon av Stephenie Meyer. :) Men den får vänta. Jag läser ju just nu Bree Tanners andra liv av Stephenie Meyer. Och den är rätt bra tycker jag. :)

Lyssnar på musik

Hej! :) Just nu lyssnar jag på musik. ♥ Jag kanske ska lägga ut min musiklista? Här är den!! :)
  1. Loreen - Euphoria ♥
  2. Linnea Olsson - Dinosaur ♥
  3. Train - Drive by ♥
  4. Danny Saucedo - Amazing ♥
  5. Molly Sandén - Why am I crying ♥

Prao

Snart ska jag börja med mina läxor och sen efter det blir det träning! :) Jag vet inte vad vi ska göra idag på träningen men hoppas på något roligt som jag inte har gjort på rätt länge som längdhopp eller löpövningar. :)
Igår var jag med Mikaa!! ♥ Vi tränade lite på vår No och sen gick vi ut och tog lite kort! :) Några bilder blev väldigt fina tycker jag. :) Och det var väldigt roligt att ta kort med en kompis och inte själv. :) ♥
Men en sak som jag sitter och funderar på är vad jag ska praoa någonstans...?! Jag vet inte vad jag ska göra men det är ett litet tag tills dom dagarna kommer så jag har ju tid att tänka vad jag vill göra. Tur det...


Böcker

Studiedag imorgon! :) sköönt! ;) Och äntligen vårväder, jag har ju längtat länge till det! :) Jag ska snart börja med lite No (tror jag). Och sen ska till Maja och såklart måste jag ju ut med Maja också så hon får vara ute i det fina vårvädret! ♥ Jag tror jag gör det nu istället för No. :D Då blir säkert Maja glad! ♥
Och vet ni vad jag gjorde precis när jag kom hem? Jag läste ut Breaking dawn och nu har jag bara författarens tack. :) Och sen ska jag börja med den här andra boken om någon vampyr som hette Bree Tanner. :) Och sen blir det Genom dina ögon.
Bilder: Google

Pers!

Åh! Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag...! :( Men jag har haft massa andra grejer som jag skulle göra. Och jag var på tävling i söndags! :O Och det gick superbra!! :) Jag gjorde pers. (personbästa) i alla grenar! :P Jag är väldigt nöjd med resultaten. :) Idag hade jag tänkt att träna med min andra träningsgrupp och det känns som om det var jätte längesen!! ;) (Jag har tränat lite andra grejer inför tävlingen i söndags.)

Min onsdag

Nu hade jag tänkt att berätta om idag: Idag var jag i en idrottshall och spela badminton och tennis. :) Det var riktigt roligt fast jag tror att jag kommer få lite tränings värk imorgon... :( Och vi slutade 13.00! :P Detta var alltså lite kort om min dag! :)

Min dag har sett ut så här...

... dagen började med, ja vad började dagen med? Nu kom jag på det, det var ju So. Och det var riktigt roligt faktiskt för vi gjorde ett väldigt roligt spel. Och sen rullade dagen på som typ alla andra vanliga tisdagar och sen åkte 6-9 till en ishall och åkte skridskor och det var väldigt roligt! :) Och sen var jag med Mika! :) ♥ Alltså har min dag varit väldigt bra! :)
Jag tänkte börja med matten nu och ska nog gå till Maja sen innan maten. :) ♥ Imorgon kommer det att vara en lite speciell skoldag men det säger jag inte nu för det ska jag berätta imorgon! Hehe... ;)


Maja

Nu har jag stretchat. :) Och snart ska jag nog äta men jag vet inte... Och sen ska jag ju ringa Mika! ♥ :)
Mika: Jag ringer dig snart! ♥ :) Just nu är jag lite trött men jag ska gå till Maja och då blir det roligt! ♥ Men nu måste jag gå till Maja innnan jag ska äta! :P

Städning

Hej! Idag blir det mest städning... :( Inte så roligt men det är ju en sak som måste göras någon gång då och då. ;) Här där jag bor har det varit väldigt fint väder, vår väder! :D Men nu måste jag fortsätta! :( Mitt rum väntar...

Liten dum skada...! :(

Idag blev det bara lite lite friidrottsträning på grund av liten liten skada. :( Och det blev heller ingen dans...
Men nu måste jag gå! Haha väldigt litet blogginlägg... :D

Breaking dawn...♥

Förlåt för dålig uppdatering! :( Men nu är jag i alla fall här! ;) Jag kanske har glömt att säga att jag börjat med Breaking dawn! :) Det är den första bok i Ttwilight saga som jag inte har sett på film så den kommer ju ännu ännu mer spännande än dom andra! ;) Dels för att jag inte sett filmen och dels för att det är den sista boken! :O
Bild: Google

RSS 2.0