New moon & Alex dogboy

Hej, nu håller jag på att läsa New Moon och den är jätte bra! :) Jag trodde först att den skulle vara så sorglig men den var istället väldigt bra. ♥ Och nu är den så spännande... :O Jag satt och läste den när jag fikade och kunde nästan inte sluta läsa för som sagt är den väldigt spännande. :)
Men min skoldag var bra och rolig med mycket skratt! :) Idag fick min klass och några andra en bok i svenskan som vi ska läsa om och forska lite om och den heter Alex dogboy och än så länge verkar den bra, fast jag har bara läst 2 enkla kapitel. ;)
Men nu blir det till att plugga franska och mycket No + läsa lite i Alex dogboy. Lite av min sommarlängtan håller i fortfarande och bjuder på en fin bild jag har hittat! :)
Bild: Google
Ha det bra, så ses vi! :)

Summer ♥

Jag längtar till sommaren! ♥ Sommaren är årets bästa årstid, enligt mig. :) Men det är inte bara för att jag fyller år då utan att jag älskar allt med sommaren! ;)
Men nu ska jag börja med lite arbete och sen blir det friidrott. :) Idag blir det som förra träningen lite styrketräning och kast. :) Men i alla fall så vill jag bara berätta att mitt super-inlägg kommer! :) Jag tror det kommer i helgen... Men nu ska jag inte skriva mer utan börja jobba med mitt arbete, så vi ses! :)
Bild: Google

Min söndag

Hej, idag har jag jobbat lite och sen har jag fixat i mitt rum och snart ska jag hämta in Maja och vara hos henne! ♥ Mitt rum blir super fint!! Älskar det!! ♥ Men behöver sådana där knoppar till garderoben och det är väldigt svårt att hitta några fina! :/ Men det är inteviktigt men... ändå! Men nu måste jag gå så att jag hinner in innan Ponnyakuten, Nellie Berntsson är ju där! :)
Vi ses imorgon!

Nu ska jag börja

Nu ska jag börja med mitt arbete, det blir nog franskan som börjar och sen rullar jag vidare till No och sen matte. :) Mitt rum är nästan klart, mamma ska bara fixa längderna på gardinerna och så ska jag sätta i ordning allt. Och jag känner fortfarande att jag är på gott humör! :) Men nu ska jag börja så ses vi sen! :) Ha det så bra!!

Det är söndag idag!

Hej, nu sitter jag här i mitt rum och är med mamma när vi sätter upp mina fina blivande gardiner! :) Mitt rum kommer bli fint när det är klart! ♥ Annars känner jag mig på väldigt gott humör idag. :) Men lite senare ska jag börja jobba med allt arbete i skolan som behövs göras och då kanske det inte blir så roligt. :/ Men i alla fall så tror jag att mitt super-inlägg kommer upp kanske idag eller i helgen, jag ska se när jag har så pass med tid att skriva det. Jag har bestämt mig att skriva om alla "ämnen" jag har fått in och där efter länkningar till dom som tipsat. :)
Vi ses, måste gå! :)

Min dag!!

Nu ser jag på Gladiatorerna! Jag hade ju lovat hur min dag har sett ut så här kommer den! :)
Först så åkte jag och mamma och kolla på gardiner och lite sånt till mitt rum. Och vi hitta massa fina grejer, det blir fint! Sen åkte vi och handla lite, bl.a mitt godis. Mums! ;) Sen så fota Elin mig lite i trädgården, och de bilderna blev jätte fina! :) Sen så har jag ju då varit med Maja och städat hos henne, men ska nog vara ute med henne i morgon i stället. :) Men i morgon ska jag jobba med alla läxor. :( Men det ska jag inte tänka på nu! Men vi ses i morgon! Ha en super-lördag-kväll! :)

Super-inlägget!!

Hej, jag har 3 stycken "ämnen" som jag kan skriva om i mitt super-inlägg och jag vet inte riktigt vilket jag ska ta. Men jag kan ju berätta vilka ämnen jag har att fundera över.
1. Om min dans.
2. Om min friidrott.
3. Hur min framtid kommer att se ut.
4. Vad jag vill bli när jag blir stor.
Det är så svårt att välja, så jag funderar om jag ska skriva om alla ämnena i mitt super-inlägg. Det ska jag fundera över...
Men i alla fall kommer denna dagen vara Majas dag! ♥ Hon ska bli så ompysslad! :)
Det kommer en uppdatering om min dag senare... Vi ses! :)
PS. Alla som skrivit ett tips om ämne ska få en länkning, som tack för tipsen... :) DS.

Super-inlägget??

Hej, tyvärr blir det inget super-inlägg idag eller ikväll. :/ Men det kanske kommer?
Men i alla fall så blir det en liten Maja-dag i morgon! ♥ :) Då kommer Maja att bli glad när hon får så mycket uppmärksamhet! ;) ♥ Sen på kvällen blir det mys. :) Jag kommer köpa lite lösgodis (som jag inte har gjort på länge, jag syftar mest på allt julgodis jag har haft under julen). ;) Sen blir det då att se på Gladiatorerna! :) Hihi! Men nu ska jag plocka bort allt från matbordet och sen blir det att fixa lite chips, mums! :) Vi ses!


Trött!

Så himla trött nu efter skolan! :( Orkar inte...
Men i alla fall, det blir ett super-inlägg! :) Det kommer antagligen ikväll, så håll utkik! ;)
Men såhär har min dag sett ut! :)
Jag vakna 06.20 och åt frukost sen var jag i skolan från 08.00-13.20 och nu sitter jag framför TV:n och tar det lugnt. Hehe... ;)
Aja vi ses! :)

Super-inlägg!?

Ska planera in ett super-inlägg snart där jag vill att ni där ute ska bestämma vad jag ska blogga om. Om jag får några kommentarer ska jag välja ut ett ämne där jag ska klura ut något bra att skriva. :) Det vore roligt! :)
Men i alla fall så har min dag sett ut så här: Varit med mina vänner i skolan sen kom jag hem vid tre och då pratade jag med mamma lite och sen så åt jag och nu sitter jag här vid datorn. Jag ska snart börja med franskan så att den blir på börjad. :)
Ha det så bra och glöm inte att komentera om ni vill att jag ska skriva om något speciellt! ;)


Det är svårt med rubriker...

Hej, jo snart bli det No och engelska! :) Jag har faktiskt inte så mycket träningsvärk som jag trodde jag skulle ha nu. Sköönt! :) Men i alla fall så är det bara att börja jobba med alla läxor! :/ Men hade tänkt att ha en Maja-dag på lördag då jag ska vara ute, städa och mysa, mycket! ♥
Tyvärr så måste jag gå nu och börja med läxorna men vi ses i morgon! :) Och jag hade tänkt att nu på vardagarna att det kommer ungefär 1 inlägg pär dag men på helgen kanske 3? :) Jag hoppas att det inte tråkar ut er, men jag hinner tyvärr inte mer än 1 inlägg pär dag! :( Nej, men nu ska jag fortsätta med att jobba, ha det bra! :)

Träning

Hej, jo snart ska jag på träning fast det blir ingen vanlig träning utan kast träning! :) Det menas med att man tränar lite spjut, diskus och kula, fast idag blir det teknik och lite styrketräning. :) Kommer säker ha lite träningsvärk imorgon... :/ Men jaja nu ska träna lite på No och engelska.
Vi ses! :)

Dagens

Hej! Jo tyvärr blev det ingen bloggning igår. Men idag! :) Just nu har vi lite snö här hemma hos mig och det är väldigt fint väder ute. :) Men tyvärr kanske jag inte kan vara ute i detta härliga väder. :( Jag måste göra mina läxor, tyvärr men jag ska försöka att planera in en mysig stund med min älskade Maja. ♥ Jag tror hon kommer att tycka om detta vädret. :) Sist jag var ute med henne tyckte hon att det blev lite för kallt för hennes små tassar så jag fick ta upp henne i min famn och värma henne. ♥ Mitt lilla ♥
Men annars så kommer jag jobba med NO om tryck och sen lite engelska och franska efter det. :) Jag hoppas att alla ni får en härlig söndag som jag (om man inte räknar med läxor).
Nu kommer jag att lyssna på lite musik medans jag tränar på glosorna! :) Ha det bra!
Mitt lilla hjärta ♥

Foto: Elingb.blogg.se

Kamera: Canon eos 600d + Sigma 70-300 objektiv.

Och sen en liten bild på mig!


Min egna, bästa musiklista!

Jo, nu hade jag tänkt lägga ut dom allra bästa låtarna enligt mig! :) Som sagt tycker jag väldigt mycket om musik och brukar lägga upp listor här på bloggen och på min förra blogg.
Psst! Klicka på ett hjärta för att komma till en utav låtarna...
1. - Amanda Fondell
2. - Jessie J
3. - Amanda Fondell
4.  - One Direction
5.  - Kelly Clarkson
Det där var mina favoritlåtar! ♥ ♥
Här kommer en bild på mig!

Denna dagen har varit en skön och lugn dag! :) Jag var hos min farmor och farfar idag och vila lite från arbetet i skolan, skönt! :) Sen blev det träning och det är ju alltid roligt att åka till friidrotten. ♥
Längtar tills imorgon, fredag! ♥ :) Den lugnaste dagen på hela skolveckan! ♥ :)
Vi ses!

Nej, nej, nej!

Nej, nej, nej! Nu har jag mycket jobb i skolan! Jag vill inte. Men det är ju bara att bita ihop och tänka tills på helgen då det händer något riktigt roligt! :)
Det kanske kommer ett till litet inlägg framåt kvällen då jag antagligen kommer att ta en liten pause från allt. Men i alla fall så ses vi senare! :)
Men för er som kanske just nu har en liten pause har jag en väldigt gullig video! :) ♥
Länk
Min syster och min mamma visade denna ur gulliga video för mig för ett tag sedan! Den är så himla gullig! ♥

Trööög vecka!

Åh, det känns som om denna veckan kommer att gå trööögt! :( Inte alls roligt. Känner inte för att jobba och bara lata mig eller något. Men jag måste ju jobba! :/ Men nu ska jag gå ut andas in frisk luft och sen gå in och jobba stenhårt så slipper jag att vara så himla stressad sen! :) Så, vi ses! :)
Time to work... ;)

Inlägg!

Jag tänkte lägga ut ett inlägg lite senare så håll utkik! :) Nu måste jag tyvärr göra lite annat.
Vi ses! :)

Nu är jag här!

Haha, ja nu är jag här! ;) Jag hoppas att alla har och haft en skön söndag! :) Jag har ju haft min jobba dag idag som sagt och jag tyckte att jag har hunnit med vad jag skulle och det känns skönt. :)
Här kommer en bild jag har tagit själv!
Tagen av mig! Med min syster gamla kompaktkamera som heter Sony w110! :)
Vi ses! :)

Dagen

Ja, idag bli det bara att jobba med läxorna. :/ Inte så roligt... Men i alla fall så kanske jag har lite tid med att lägga upp ett till inlägg under dagen. Jag får se! :)
Jag hoppas att alla ni hade en bra lördag. Men nu måste jag börja med läxorna. Vi ses! :)

Så himla gulliga! ♥

Åh, jag hittade denna videon igår kväll och tänkte visa er den nu, för det är så gulligt tycker jag! ♥ Här kan ni hitta videon! :) Jag tycker den ena är så gullig när den gäspar! ♥
Vi ses! :)

Hemma!

Jo nu är jag hemma från träningen och ska snart äta mat. :) Efter maten ska jag fixa lite i mitt rum och lägga i ordning allt jag hade med mig till träningen. :) Och sen ska jag vara ute med älskade Maja, för nu är det ju jätte fint väder ute så det passar ju bra! :) Men jag vet inte om jag ska ta en promenad idag för det blir ju ändå väldigt mörkt rätt tidigt nu så... :/ Jaja, nu ska jag snart äta som sagt! :)
Vi ses! :)

13 januari 2012

Ja, imorgon ska jag på träning och det kommer bli super roligt! :) Längtar! ♥ Jag hoppas att det blir riktigt fint väder så man kanske kan ta en liten promenad? :) Jag får se imorgon, tänkt om det blir dåligt väder, då? Hm, då får jag hitta på något annat!
Jag hoppas att ni får en fortsatt underbar fredags kväll! :)

Fredag den 13:e

Jag undrar:
- Tror ni på att när det är Fredag den 13:e ska man få otur?
Vi ses, kanske ikväll? Får se vad jag ska skriva om då... ;)

Drar till friidrotten snart!

Snart ska jag till friidrotten, super roligt! ♥ Det var ändå rätt längesedan.
Idag har min dag varit rolig och känner mig ännu piggare än igår... :)
Jag har precis jobbat med franskan, det är rätt roligt faktiskt. :) Men jag får nog snart fortsätta med det så jag blir klar innan friidrotten. Och nu spelas min favoritlåt! Jessie J med Domino! ♥ ♥ Men nu ska jag nog fortsätta! Vi ses!
Bild: Google

Maja!

Snart ska jag gå till älskade Maja och städa hos henne! ♥ Jag har precis tittat på lite bloggar och skrivit några kommentarer till några bloggar. :) Det är det jag har gjort som senast.
Men annars blir det friidrott imorgon! :) Jag längtar! Vi har haft lov nu och det är tråkigt att inte vara på sina fritidsintressen när det är lov (tycker jag). Det är samma med dansen... :( Men snart börjar det! ♥
Vi ses! :)
En bild på mig och Maja som Elin har tagit!
Bild: Elin
Kamera: Canon eos 600d + Sigma 70-300 objektiv.

Första dagen i skolan!

Idag var det första dagen i skolan. Det var väldigt kul att träffa mina kompisar och skratta och ha roligt med de, men det blev mindre kul när vi i min klass fick en lapp om internationellaproven vi ska göra. :( Men det är ju bara att bita ihop! Annars var min första dag i skolan riktigt rolig! :) Jag hoppas att alla ni andras första dag gick lika bra som min (om man tar bort nationellaproven) ;)
Vi ses! Jag kommer nog troligtvis att göra ett litet inlägg när jag inte har något annat att göra! :)
Och här kommer en utav mina favoritlåtar! 

Inte klar än!?

Nej, jag blev inte klar innan maten tyvärr så jag ska fortsätta nu med damsugningen. Sen ska jag ut men Maja och efter det ska jag ta en promenad. Detta kommer bli en skön sista dag på lovet tycker jag.
Men åter till mitt rum. Det blir ju så stökigt hela tiden! :( Aja, nu ska jag fortsätta! :) Vi ses!

Sista dagen på lovet!

Jo idag är det ju sista dagen på jullovet, som säkert alla inklusive jag tycker att det är rätt tråkigt. :( Men jag tycker att det kommer bli kul att träffa alla vänner! :) Men som sagt det är sista dagen på lovet och då är det bara att sätta igång med att förbereda inför morgondagen. Jag ska städa och fixa lite inför imorgon. Jag kommer att göra ett inlägg efter att vi ätit (då borde jag vara klar). Men vi ses! :)
Här kommer en bild på älskade Maja! ♥
Bild: Elin - Elingb.blogg.se
Kamera: Canon eos 600d + Sigma 70-300 objektiv.

Det bästa böckerna jag har läst!

Jo, som sagt tycker jag väldigt mycket om att läsa böcker. ♥ Och jag tänkte berätta för er vilka böcker jag tycker allra bäst om! :)
Högst upp på listan hamnar...
1. Alex Rider - Denna boken är skriven av Anthony Horowitz.
2. Harry Potter - Denna boken är skriven av J. K. Rowling.
Just nu läser jag Twilight - Om jag kunde drömma som är skriven av Stephenie Meyer. Jag tycker att den är super bra och man vill inte sluta att läsa!
Alla bilder är från google.se!
Dom är väldigt bra, så jag tipsar verkligen om dom! :)

Bilder!

Ja, i det förra inlägget skrev ju jag att det skulle komma ett inlägg om bilder jag har tagit och här kommer de bilder som jag tycker mest om. :)
Alla bilder är tagna av mig.
Kameran som jag har tagit kort på är en kompaktkamera som heter Sony w110.
(det är egentligen Elins gamla kamera, men jag får låna den ibland)


Jessie J & Amanda Fondell

Jag glömde att berätta att jag älskar att lyssna på musik! ♥ Och mina favoritartister är då Jessie J och Amanda Fondell. Och nu kommer jag att lägga upp en lista på låtar som jag tycker om! :)
Dom här är mina favoritlåtar just nu! ♥
- Klicka på ett hjärta för att komma till en utav låtarna.
1.  - Jessie J
2.  - Amanda Fondell
3.  - Amanda Fondell
Det kommer snart komma ett inlägg med bilder som jag har tagit! :)

Madelen

Ja, det är jag som är Madelen! Jag hoppas ni vill följa mig här på www.madelen.blogg.se! Här kan ni läsa om min vardag, min kanin Maja och alla mina fritidsintressen som jazzdans, friidrott, böcker och lite foto.
Jag hoppas ni gillar det! :)
Den som har gjort designen och fixat allt är min storasyster Elin, tack! ♥ Jag blev väldigt nöjd! ♥
Lite längre ner på sidan finns det två länkar och den första länken är min kompis Alma som också har en blogg som man kan titta in på. Och den andra länken är till min syster Elin! :)

Bloglovin'

Följ min blogg med Bloglovin

RSS 2.0